0 392 444 22 29 info@girneivf.com Hartë
Konsultim falas WHATSAPP 0 533 850 02 00

Le të ju telefonojmë

Sekreti i suksesit tonë është sinqeriteti ynë!

Sekreti i suksesit tonë qëkur kemi filluar aktivitetet tona në sektorin e Girne IVF është se jemi të sinqertë dhe të aftë t'i shohim pacientët tanë si një nga familjet. Jo vetëm kënaqësia e klientit por edhe lumturia e familjes sonë, çdo individ që punon në Qendrën tonë IVF ka sjellë cilësinë në pikën më të lartë.

Spitali ynë IVF, i cili ka gjithsej 1000 metra katror hapësirë shtëpie të pajisur me teknologjinë e fundit, ka qenë mjeti më i madh në suksesin tonë. Ne i kemi borxh falënderime për të gjithë ata që na shohin të denjë për këtë dashuri dhe sukses.

Dr. Mehmet Ali Tunçbilek

Girne IVF

E vendosur në Kyrenia, një nga qytetet më të bukura të Republikës Turke të Qipros Veriore (TRNC), Qendra jonë Kyrenia IVF ofron një ekip specialistësh në fushën e fekondimit in vitro, gjinekologji dhe obstetrikë, spital, laborator, sallë operative dhe specialist IVF. . Verda Tunçbilek specializuar në kënaqësinë e pacientit, shëndetin dhe lumturinë.

Qendrën tonë; nivelet e suksesit, numri i çifteve të trajtuara, konfidencialiteti dhe politikat e besueshmërisë.

Kyrenia IVF Center është qendra më e madhe IVF në Qipron Veriore. Shërbime Shëndetësore Tunçbilek Ltd Qendra është themeluar nga kompania, si dhe të jetë i durueshëm veçanërisht nga Turqia në Evropë, Afrikën e Veriut dhe Lindjen e Mesme nga pacienti është duke u përpjekur për të dhënë më të mirë të cilësisë të shërbimit.

Radiologu ynë siguron 4-dimensionale USG me imazhe të përparuara si në gjinekologji ashtu edhe në vazhdimin e shtatzanisë.

Për të përmbushur nevojat e transportit të pacientëve me mjete speciale të lidhura me qendrën tonë.

Përvoja. Maintenance. Innovation.

Me sa duket, arritëm një lartësi të madhe në atmosferë, sepse qielli ishte i ngordhur i zi, arritëm një lartësi të madhe në atmosferë dhe yjet filluan të shkëlqejnë

10 +
Vite përvoje
100 %
Doktor i Kualifikuar
15 +
Shërbime të ndryshme
93 %
Shkalla e suksesit

Ekipi ynë

Dr. Mehmet Ali TUNÇBİLEK

Drejtori Ekzekutiv

Op. Dr. Verda Tunçbilek

Gjinekolog dhe Specialist IVF

Tolga TUNA

Gjinekolog dhe Specialist IVF

Volkan KARINCA

Ndihmës Stafi

Yusuf KARATAŞ

Ndihmës Stafi

Emine KELEBEK

Ndihmës Stafi

Gülümser KARA

Stafi i dhomës operative

Havva ÖZMERTTAŞ

Sekretari i Mjekësisë

Rovena BELLO

Koordinator i pacientëve të huaj

Majd NASSER

Koordinator i pacientëve të huaj

Zehra Eda CANITEZ

Teknik mjekësor i urgjencës

Gökçe ÇELİK

Test infermiere tubi

İdil KAYA

Infermiere përgjegjëse

Mustafa ÇELİK

Embryolog përgjegjës

Vayes

Menaxher i mediave dixhitale