0 392 444 22 29 info@girneivf.com Hartë
Konsultim falas WHATSAPP 0 533 850 02 00

Le të ju telefonojmë

Op. Dr. Verda Tunçbilek

Op. Dr. Verda Tunçbilek

Verda Tunçbilek (kzkent) lindi në 17 qershor 1975 në Nikosia. Ai u diplomua në Shkollën e Mesme të Mesme Güzelyurt Turke Maarif si një student i nderit të lartë. Ai u diplomua në Fakultetin e Mjekësisë Universitare Bursa Uludağ. Ajo u specializua në Gjinekologji dhe Obstetrikë në Spitalin e Trajnimit dhe Kërkimit në Izmir Atatürk. Në vitin 2010, ajo përfundoi specialitetin e saj IVF në Spitalin Gjinekologjik dhe Obstetrikë Zeynep Kamil. Përveç përvojës së IVF, ajo përfundoi studimet për ndërhyrje të ndryshme kirurgjikale. Midis 2005-2008 ai punoi në një spital privat në Marmaris. Ai u kthye në TRNC në 2008 dhe filloi të punojë në mënyrë aktive në fushën e Fekondimit In Vitro. Pasi punoi në disa Qendra të Fekondimit Vitro në Qipro, ajo vendosi të hapte vetë Spitalin e IVF dhe Qendrën e Obstetrikës me misionin dhe vizionin e saj. Ai mori pjesë në kongrese të ndryshme në Turqi dhe jashtë saj dhe kreu studime mbi shtatzaninë në shtatëzani.

KONGRESI DHE DOKUMENTET

 • 2002 Simbol i II-të KOMBTAR GYNECOLOGJIK SIKPOSIUMI KOKOLOGJIK (TRNC)
 • IZMIR 2003 neonatale Ringjalljen Program (Republika e Turqisë)
 • SISTEMI PRERGATITJA DHE HYPERTENSIONI 2004 (SHOQATA E MJEKSISET FETARE METERORE DHE PERINATOLOGJIS)
 • 2005 Shoqëria e Katërt Botërore në Mjekësinë Fetale
 • 2006 PJESMARRJE P 5thR PJESECN E GJENOKOLOGJISATIONAL KOMB ANDTARE DHE KONGRESIT OBSTETRIK
 • 2006 KONGRESI I FYTSIS END RENDROPRODHUESE KOMBTARE KOMBTARE DHE KONGRES P INR INFERTILITET
 • METODAT E TRAJTIMIT TAN T 2006 2006 N IN HEMOGLOBINOPATI “P PRGATITJA DIAGNOZA E GJENETIK ANDS DHE PANELI PSPORTR PJESMARRJES PANELIT TSPORT TRANSPORTIT
 • 2007 GJYKATA E AVANCUAR ULTRASOUND N O OBSTETRIK DHE GYNECOLOGY
 • 2009 Gjinekologjia e 7-të KOMBTARE DHE KONGRESI OBSTETRIK
 • Kongresi ASRM (American National) 2014 (Hawaii, USA)
 • 2015 GYNECOLOGY 13 KOMBTARE DHE KONGRESI OBSTETRIK
 • Kongresi i TSRM 2018
 • 2018, 2019 Kongresi Kombëtar i Gjinekologjisë
 • Kongresi 2019 ESHRE (Evropë) Kongresi (Vjenë, Austri)