0 392 444 22 29 info@girneivf.com Hartë
Konsultim falas WHATSAPP 0 533 850 02 00

Le të ju telefonojmë

Cfarë është dhurimi i spermës?

"Cfarë është dhurimi i spermës?
Dhurimi i spermës është një procedurë e përdorur në rastet kur asnjë spermë nuk gjendet në spermen e mashkullit dhe asnjë spermë nuk vihet re nga testet e bera, ose kur një shtatëzani me spermën e burrit nuk rekomandohet nga ana mjekesore.

Cili duhet të jetë aplikimi në dhurimin e spermës?
Sperma e përdorur në Donacionin e Spermës merret nga meshkuj të shëndetshëm, pjellorë, karakteristikat mjekësore, fizike dhe etnike të të cilëve janë regjistruar. "

Na kontaktoni